петък, 7 март 2008 г.

Съблазняването не e нито наука, нито изкуство

Най-добрият начин да опознаеш действителността на съблазняването е да пристъпиш към него - без страхове и без комплекси. Единственото, което трябва да знаеш, преди да направиш първата крачка, това са 5 основни заповеди на пикапера.Те ще ти помогнат да престанеш да се страхуваш и да получиш увереност в себе си. След това те вече ще бъдат част от вътрешното ти съзнание за сила. Преди обаче да ти ги цитирам, искам да ти разкажа една старинна китайска легенда:
“…В провинция Шандун, в Янджуйска област, в селцето Цзюе имало някога беседка и я наричали Беседката на цъфтящото благоухание. На есен, след събирането на реколтата тук обикновено се събирали жителите на околността, за да принесат жертва на Богинята на Шиен Нуну - Първият пастир и да се повеселят. На стълба на беседката висяла дървена дъска с три йероглифа, обозначаващи името на богинята, написани, както гласяла мълвата, от самия Ян Чен Цин много отдавна, още в годините на династията Тан. Дъската, разбира се, била много остаряла, йероглифите се изтрили, но никой не се осмелявал да направи нов надпис….”
Както виждаш, още в древността е имало аксиоми, които са се приемали безспорно такива, каквито са поради простия факт, че хилядолетията са доказали най - важното: те работят. Именно такива аксиоми са петте заповеди на пикапера. (пикапер - от английското pick - up, събирам и добавям още и още, съблазнител, сваляч).
Трябва да знаеш, че тези пет основни правила ще ти помагат не само при свалянето на жени. Прилагането им във всички области на живота дават грандиозен ефект. Във следващите статии ще наблегнем на тях, съдържанието и прилагането им.

Няма коментари: