петък, 7 март 2008 г.

Някои грешни представи относно мъжете и жените

Външният вид - за мъжете външният вид на една жена е решаващ. Рядко бихме се замислили каква ще е тя като човек. За жените обаче външният вид на мъжа не е толкова важен. Не е нужно да изглеждате като Брад Пит, за да се радвате на женско внимание. Но направете всичко възможно да подобрите визията си. Безспорно усъвършенстването на външния вид ще Ви е от полза, но не залагайте само на това. Потърсете женско мнение по въпроса. Ще се учудите колко жени ще се заемат с това охотно да Ви помогнат. Освен това по този начин ще се издигнете и в техните очи - чрез амбицията Ви да се усъвършенствате. Бъдете сигурни, че те ще разкажат на всичките си приятелки.
Финансовото състояние - парите безспорно са едно голямо предимство, но не е правилно и да разчитате само на тях. Мъжете често грешат, че една жена излиза с тях заради парите им. Е, наистина има такива жени - така наречените “държанки”, чиято основна цел е да извлекат материална облага от връзките си с мъжете. Но един мъж, търсещ сериозна връзка, не би искал да попада на такива жени. Истината е, че парите са символ на власт и лидерство - това, което жените намират за привлекателно у един мъж. Но това не значи, че с пари можете да имате всяка жена. Също както и не всяка красива жена може да има всеки мъж.
Че жените трябва да се третират мило - това е голяма заблуда, защото, когато се държите мило с една жена, тя Ви се “качва на главата”. По принцип, за да получите уважението на един човек, трябва да му вдъхнете респект още при първото му впечатление от Вас. Така е и с жените. Няма нищо по-лошо от това да сте добро момченце, което изпълнява всичко, което му кажат. Прекаленият интерес към една жена може да я отблъсне. Жената иска мъж,който има собствено мнение, дори и то да противоречи на нейното. В първия момент може да Ви се струва, че Ви се сърди, но по-добре да се лишите от малко сега, за да получите всичко после.
Че жените знаят какво искат - жените НЕ знаят какво искат! Това е простата и трудна за проумяване истина. Жените са нелогични създания и повечето са патологични лъжци. Тоест, устата им говори едно, мозъкът им мисли съвсем друго, а в действителност искат нещо трето. Приемете един съвет - никога не вземайте насериозно какво Ви казва една жена. Често то е абсолютна глупост. Жените нерядко се правят на девственици, защото така е установено от обществото. Те обичат секса колкото и ние, даже повече - много повече.
Могат да Ви кажат, че са спали само с един мъж, а в действителност числото може да е двуцифрено. Или пък да Ви кажат, че не се целуват на първата среща, а да Ви чакат цяла вечер Вие да направите първата стъпка. Винаги трябва да имате план и да го следвате, дори да срещнете съпротива. Ако една жена Ви казва твърдо да спрете, направете го във всички случаи. Но ако Ви каже, че не спи с хора, които познава едва от няколко дни, но Ви гледа страстно и секси, то тогава непременно продължете.
Че жените трябва да се ухажват - ухажването се състои в следното поведение - мъжът води жена на вечеря, подарява й цветя, купува й всичко, което тя пожелае. И в крайна сметка не получава нищо в замяна. Все пак говорим за жена, която сте срещнали наскоро. Ако имате гадже, естествено, че трябва да я водите на вечеря и да й подарявате по нещо от време на време. Но недейте да я затрупвате с подаръци! Тя ще си помисли, че искате да купите любота й и ще Ви отреже. Има много начини да излезете на среща, без да се охарчвате и без да създавате впечатление на прекалено заинтересован.
Това са само част от нещата, които мъжете грешат по отношение на жените. Те са ключови и затова е важно да ги разберете още сега.

Няма коментари: