петък, 7 март 2008 г.

КАК ДА НАКАРАШ МОМИЧЕТО ДА ПОИСКА СЕКС

В общи линии това е любимата технология на жените и те с успех я прилагат към мъжете. Именно за това е толкова по-интересно да я обърнете против жените. В тази посока технологията работи също така добре.
Техниката е проста почти до гениалност. Използва се на стадий “позиционна игра” - от тези, които предпочитат такива игри във взаимоотношенията. Твоята игра трябва да има за цел рязко да повиши заинтересоваността на дамата от теб, като възможен сексуален партньор.
Да се изпълни тази техника е елементарно. На този стадий на развитие на отношенията, когато ти се срещаш с нея сравнително редовно, но поради някаква причина още не сте правили секс, ти започни да се държиш странно.
А именно: контрастно редувай своето отношение към дамата от единия към другия полюс.
Например, вчера си бил самата любезност: през цялото време си гледал дамата в очите, държал си я за ръка, предугаждал си желанията й, даже мислите и, смял си се на шегите й, внимателно си се вслушвал в сериозните й разсъждения, охотно и много си разговарял сам.
Но при днешната среща най-неочаквано се променяш, сега ти си самата дистанцираност, отчуждено мълчиш, не обръщаш никакво внимание на шегите й, в отговор на сериозните разсъждения - гримаса, като от зъбобол.
Явно избягваш да докоснеш ръката на дамата, не й подаряваш никакви “целувчици по бузата” за довиждане и въобще - сбогуваш се с нея с явно и видимо облекчение.
Но при следващата среща ти отново си самата любезност! И не даваш никакви обяснения за това, ограничаваш се само с хъмкане и други подобни междуметия!
В резултат на това дамата няма да има представа какво да мисли… Даже и ако ти открито заявиш, че причината не е в нея, а в тебе (което ще бъде самата истина), то дамата така или иначе ще си мисли, че вината е у нея. Загадъчността на твоето поведение до краен предел ще събудят въображението й и възмутения й разум.
“Какво се е случило?” - този въпрос постоянно ще я преследва. “Какво става? Какво направих или казах, та той така да промени отношението си към мен?” - за жената ще е мъчително да търси отговора на този въпрос. Нека се помъчи!
Тя много вероятно ще реши, че в момента ти силно страдаш поради една или друга причина (и от нейна страна ще бъде крайно уместно да ти предложи утеха), или че с нея става нещо така непонятно, нещо такова, че даже мъже, които се отнасят добре с нея, проявяват склонност периодично да я отбягват (дали няма някаква причина, която да накара и обкръжаващите я хора да се отнасят скоро така с нея?)
Финалът, както обикновено, е предсказуем почти на 100%: жената сама ще ти се предложи, само и само да не се мъчи в дълги догадки. Тя ще реши, че в леглото с нея ти ще се отпуснеш и най-после ще й кажеш, какво става…
Разбира се, че нищо няма да й разказваш, за да запазиш игровото предимство и да го ползваш толкова време, колкото поискаш! Тази техника има вариант: ти се срещаш с момичето всеки ден, като се стараеш максимално да я забавляваш, като запълваш цялото й свободно време.
Така продължава седмица, след това ти внезапно изчезваш. Никой не знае къде си. Но след седмица - о, радост! - ти отново се появяваш и без всякакви обяснения завеждаш момичето да си почине на вилата на приятели.
От приятелите на вилата ще бъдеш само ти, или още 1-2 други двойки, но всеки ще има собствена приготвена стая. Погрижи се предварително за добро вино, лека закуска, свещи за вечерята (за презервативите даже и не напомням).
Съчини максимално романтичен сценарий за вечерта и го реализирай: песни на китара, романтични мелодии на уредбата, задължително никой не трябва да ви безпокои. Объркана от цялото изобилие, което е организирано само за нея, твоята дама ще бъде мека като восък в нежните ти, но уверени ръце!
Важно напомняне: това е от методите, които са ефективни само ако дамата вече поне малко е заинтригувана от теб и ако ще съжалява да не те загуби. Честа грешка е използването на метода “близо-далече” в случаите, когато ти просто я отегчаваш.
Колкото и да напомням, винаги се намират желаещи да използват този метод спрямо напълно равнодушно отнасящи се към тях момичета. Това аз възприемам като нежелание да се осъзнае истинската същност на метода. Работата е именно в това, че тя трябва да се интересува от теб вече поне малко, а метода може да разпали чувствата й до желание да легне с теб.

1 коментар:

BBrashnarov каза...

ХаХаХа и въпреки това въпреки всички правила няма гаранция :-D