петък, 7 март 2008 г.

Създаване на усещания и чувства в жените

Методът, който може да ти помогне да преодолееш всяко едно осъзнато съпротивление, е основан на принципа, че човек не е в състояние да се съпротивлява на това, което усеща в собственото си тяло.
Например ако стомахът ти изпраща сигнали за глад, то ти няма как да игнорираш тези сигнали и не можеш да му се съпротивляваш по никакъв начин: това, което става в стомаха ти е нещо реално.
Това, което се случва в нашето тяло, практически винаги се възприема като реалност (а как иначе може да се възприеме?) и следователно е невъзможно да се съпротивляваме на това, което се случва на практика.
Разбираш ли какво мощно оръжие ти давам?
На не разбралите обяснявам: ако успееш да предизвикаш в една жена някакви телесни усещания, то тя макар и да може да ти възразява, не е в състояние да се съпротивлява на своето тяло.
Ако почувства нещо в своето тяло, за нея това е реалност. А ако почувства желание за секс ? …
“Но как да го направя?” - ще попиташ. Ще ти дам отговор - при това лесен:
С думи!!! Да, да. Твоите думи, твоите изказвания ще я накарат да те иска така, че тя ще бъде готова да издере очите на всеки, който се опита да й попречи. Не вярваш ли? И правилно правиш - засега …
Ако кажа “кисел лимон“, то как ще разбереш за какво говоря? В теб ще възникнат ли съмнения какво е това “кисел лимон“?
Не ти ли се струва, че за да отговориш на въпросите ми, ти трябва да си спомниш и усетиш вкуса на кисело? Дори и нищо да не си казал на глас, това усещане е възникнало в твоето тяло.
Общата закономерност е в това, че ако казваме на човека думи, които описват (или означават) елементарни усещания, то тези усещания ще възникват независимо от съзнанието.
В заключение: ако се научиш да описваш еротични усещания, усещане за влюбеност или състояние на особена връзка между мъж и жена то:
сексуалните преживявания ще възникват в жените, които те слушат независимо от тяхното съзнание!

Няма коментари: