петък, 7 март 2008 г.

Как да си уговорим среща с мечтаното момиче

Да предположим, че си успял да привлечеш вниманието на приемливо момиче. Какво да правиш по-нататък? По принцип тук има два стила на поведение. Първият стил е да получиш номера на телефона, да почакаш няколко дни или седмица, след това да позвъниш и да поканиш момичето на среща.
Вторият стил: да заведеш момичето на интимна среща незабавно и колкото по-бързо, толкова по-добре. Тоест - ако не успееш да я поканиш на среща още днес вечерта, то веднага на място се уговори за среща в друго време. Но да е сигурно.
Като се изхожда от богатия мъжки жизнен опит, може да се направи извод, че и двата метода работят, просто всеки от тях има своите преимущества и недостатъци. За предпочитане все пак е методът за уговаряне на среща веднага и ето защо.
Практически всяка от многото жени, които не са планирали нищо за днес, ще бъде съгласна да дойде с теб днес вечерта, разбира се, ако й направиш достатъчно интересно и вълнуващо предложение.
Плюс това, за жената винаги има нещо много вълнуващо и романтично в това, да отиде някъде импулсивно с тайнствен (но изглеждащ безопасно) непознат, с който току-що се е запознала.
Такава импулсивност създава особен род атмосфера - “обикновено не правя такива неща, но сега всичко е възможно” - която много помага да се превключи жената на правилната (от мъжка гледна точка) вълна и да я накараме да прави това, което тя обикновено не прави.
Ако, следвайки първия стил, ти получиш номера на личния телефон на потенциалната сексуална партньорка и й позвъниш след няколко дни, то с теб ще разговаря доста по-малко заинтересована особа, която (не е изключено) няма никакво намерение да те включи в плановете си.
Същественият недостатък на този подход се състои в това, че в неговите рамки в значителна степен се губят първоначалното вълнение и романтичност, които възникват при първата среща с непознат. Трябва да обърнеш особено внимание на такъв важен фактор като романтиката. Романтиката (вероятно по силата на женската природа) привлича 101% от жените, независимо от възрастта им.
В общи линии, “мисли сам, решавай сам”. Сам по себе си нито един от методите не е нито добър, нито лош. Но ако ти харесват приключенията (или хормоните те тласкат към сериозно продължение след запознанството) - то използвай втория вариант.

Няма коментари: