петък, 7 март 2008 г.

Използвай ситуациите за запознанства!

Използвай хумор. Ти трябва да се представяш като весел и силен човек, с когото е приятно да си. Но даже това не е най-важното. Важното е, че смехът вкарва момичетата в друго състояние - той ги кара да се отпуснат, изчезва враждебността и напрегнатостта. Смехът прави момичето по-беззащитно и готово на контакт с теб.
Използвай това, което ви обединява в момента. Това може да бъде ситуацията, времето, настроението… Търси мост на този бряг, на който се намираш.
Използвай тези нейни емоции, за които можеш да се сетиш, че тя изпитва в дадения момент. Ако е тъжна, настрой се на нейната вълна и по тъжи с нея, а после внимателно я развесели. Ако тя е в добро настроение - то тогава присъедини се към веселия й свят.
Ако тя е недоволна от времето - то вие най-лесно ще се разберете именно по тази тема. Най-общо - представи си как тя вижда света през своите очи, какво чувства сега и се присъедини към това светоусещане. Не е необходимо да прескачаш оградата - трябва само да се досетиш къде е отворената врата.
Разбира се, мога да приведа още много примери за подражание. Но тук има една грешка, която правят много хора.
Случва се живота да ти предостави отлична възможност и ти да я пропуснеш.Например ослепително красиво момиче да изсипе пред теб съдържанието на чантичката си. А ти, глупакът, да не й помогнеш и да не се запознаеш с нея. Жалко.
Но се случва. Това все още е половин беда. Много по-лошо е, когато човек започне да мисли по следния начин: “Е, добре, този път аз, глупакът, нищо не направих. Но следващия път, когато се случи нещо такова, аз ще зная какво да правя. И всичко ще бъде както трябва!” И човекът започва да си фантазира и представя, как той следващия път…
Трябва отлично да се разбере, че такива истории не се повтарят. И никога няма да има напълно аналогичен следващ път! В сферата на сексуалното няма утре…
Затова е напълно безполезно предварително да се готвиш за аналогични ситуации: в една река няма да влезеш два пъти. И едва ли някое друго момиче ще си разсипе чантичката пред теб - глупаво е даже да разчиташ на това.
Така че единственият изход е винаги да се намираш в бойно състояние, да бъдеш готов за подаръците на съдбата. Ти никога не можеш да знаеш кога ще се случи нещо подходящо, така че бъди готов за подходящите действия винаги, даже след секунда.
И не е необходимо да се напрягаш, да стоиш като на тръни. Просто си представи, че в теб има натегната пружина като на пистолет, и в нужния момент ти ще натиснеш спусъка и ще постъпиш както трябва във възникналата ситуация. Почувствай тази причина или източник на енергия, както искаш го наречи.
А самият ти можеш да останеш отпуснат, творчески и съобразителен - прави нещата както трябва и както ти харесва.
Необходимо е да развиваш истинска наблюдателност. Обърни внимание, когато по улиците се разхождат висши управници на различни страни. Как наблюдава за обстановката охраната на тези хора. Те не гледат настрани, очите им не шарят.
Те спокойно гледат в някаква точка, а след 15 секунди очите им се преместват в друга точка - и винаги забелязват, ако се случва нещо достойно за вниманието им.
Страхотно е да си наблюдателен! Да забелязваш, когато те наблюдават с интерес мили млади създания от женски пол. Или да забележиш, че момичето скучае и е готово много да отдаде, за да бъде развеселена от някой…
Така че, съветвам те да развиеш наблюдателността си и да забелязваш случващото се около теб. Тогава няма да пропуснеш ситуация, в която на момичето му е нужна помощ, защото точно тогава е най-подходящо да се запознаеш с нея (може дори да се научиш да забелязваш, когато самата тя “ти е хвърлила око”).
А как да използваме ситуациите, които ни предоставя животът, вече написах.

Няма коментари: