петък, 7 март 2008 г.

Кога и защо лъжат жените

Жените жадуват за това да се чувстват като най-свободните птици на планетата, въпреки всичките им домакински задължения. Те са готови на всяка цена и на всякакви “номера”, за да запазят свободата си.
Когато в една връзка мъжката половинка започне да поставя условия и/или забрани, то повечето дами пристъпват към един от най-големите си “таланти” - именно умението да измислят какви ли не лъжи и манипулации.
И това е съвсем нормално - това е в кръвта на всяка жена. Ако искате да не бъдете лъгани, то пуснете дамите на свобода, имайте им доверие (или се поне се преструвайте, че им имате такова) и им сваляйте нужните купчини звезди. Не забравяйте следното - те обичат да се чувстват като принцеси.
Подарявайте им цветя, обсипвайте ги с комплименти, но… внимавайте с баналностите и помнете, че дамите обръщат огромно внимание на незначителните за мъжете неща и често се водят от познатата поговорка “Малките камъчета обръщат каруцата”. Винаги има норма, която трябва да се цели.
Бъдете нежни и внимателни във всичко - както в думите, така и в докосванията. Всичко е от значение. Ако момичето е човечно, никога няма да активира “черната” си страна. Разбира се, такива жени става все по-голяма рядкост. Не рядко заради предишна връзка момичето е настроено отрицателно и обедна, че партньорът й я лъже.
За мъжете, жените винаги са едно прекрасно, но в същото време и трудно предизвикателство. Ако спечелите доверието на една жена, то вие вече сте победители и единствено ако се държите като кавалери тя няма да ви оплете в лъжите си.
Ако пък не сте такива джентълмени и все пак някое момиче се влюби във Вас - бъдете сигурни, че лъжата присъства в голяма степен във вашата връзка. Никога не лъжете жена за каквото и да било - ако Ви разкрие последиците могат да са фатални. Жените прощават, но никога не забравят.
За да имате самочувствието на истински кавалери, намерете вашето предизвикателство и се опитайте да се преборите с незнайния за Вас женски свят, въпреки че той вечно ще остане за Вас една прекрасна и неразгадана тайна.

Няма коментари: