петък, 7 март 2008 г.

Как да накараме момичето да ни пусне

В тази статия ще стане въпрос за това какво да правим при първият ни опит да спим с дадено момиче и сме се усамотили с нея. Общо взето подходът е индивидуален, но ще се опитаме да дадем някои полезни съвети и доказани трикове.
Много важно e да започнеш ти да се събличаш първи. Ако си артистичен, направи го като стриптийз - това ще я накара да престане да се чувства глупаво и ще спре в зародиш всичките й съмнения, че я “използваш”.
След това съблечи и нея. Но никога обратното! Действай напористо, без да бързаш и бъди нежен! Ако момичето не е спало с много мъже ще е притеснено и несигурно. В такъв случай трябва да я успокоиш и да бъдеш нежен. Ако тя сама те налегне - в този случай няма нужда да обясняваме какво да правиш.
Ако започнеш от нея събличането, в половината случаи удачно ще успееш да я разсъблечеш до кръста. Говорим за момичетата от първия вид. И тук често се включва шаблона, че е “прекалено рано да го направим”. И тя да започне да дрънка глупости за менструалния цикъл, за приятеля й и т.н.
Тук има два вида поведение, като и двата са резултатни.
1 Ти се съгласяваш с нея, плавно завършваш ласките и се връщаш към галене и целувки. Това продължава около един час. След което я изпращаш до тях, не я целуваш, обещаваш да й звъннеш и пропадаш за три дни. След това излизате някъде на разходка, завеждаш я до вас и започваш отначало. Бъди напорист и този път ще постигнеш целта си (ако целта ти е секс).
2
Меко я успокояваш, като й казваш, че всичко ще бъде наред и продължаваш с ласките. От тук нататък никакъв месечен цикъл и никакви приятели няма да й попречат да поиска да спи с теб веднага.
Много важно е в никакъв случай да не й се признаваш в любов и да не допуснеш никаква вербализация по този повод. Въобще никакви “обичам те, аз съм твоят приятел, не мога без теб”. Дори и да е така, това е най-лошият момент да го кажеш, защото няма да бъде прието с необходимата сериозност. Ако пък не е така, още по-лошо, защото може да стане основа за емоционален шантаж от нейна страна по-късно.
Като цяло, след секс тя се бои, че можеш да я изоставиш и се нуждае много повече от теб, отколкото ти от нея. Никога не завишавай ценността на едно момиче - ако си тръгне винаги ще можеш да си намериш стотици и хиляди други момичета.
Винаги бъди пикапер, не се привързвай към една жена завинаги и живота ти ще бъде изпълнен с положителни емоции и лишен от глупави страдания. Това е, което мога да ти кажа за успешните стратегии на пикаперите.
Най-важното е - винаги бъди весел и жизнерадостен, не преставай да търсиш интересни приключения и помни, че ти си един, а те са много.

Няма коментари: