петък, 7 март 2008 г.

Какво да правим на първата среща

След като си взел нейния телефон, е най-добре да изчакаш 2-3 дни преди да й позвъниш. Прави се с цел да си “повишиш цената”. След около три дни нейният интерес ще започне да угасва и настроението й ще бъде малко убито, а самочувствието й - леко смачкано. Ако позвъниш в този момент - ти имаш огромни шансове тя да зареже хората, с които е и да дойде при теб.
Тя трябва малко да по нервничи - ще позвъниш ли изобщо. Времето работи за теб! Когато й звъннеш, трябва да й предложиш конкретно време и място, а не да й предоставяш право на избор. Ако времето не е подходящо за нея, попитай я кога й е удобно. В краен случай позвъни още един път. Разговорът трябва да е кратък - до 60 секунди. Много ефикасно работи формулата: “Откъде да те взема?” вместо бездарното : “Ще те чакам в (на) …”.
Първата среща условно е този момент, в който вие седите, общувате и се опознавате взаимно. Този процес отнема около 2-5 часа. Аз лично имам навика, когато си определям среща , да се осведомя от още 1-2 познати къде ще бъдат наблизо в същия район - без да обещавам нищо конкретно.
По този начин, ако някое момиче не дойде на уговорената среща, винаги мога да отида там (наблизо), където вече имам познати момичета, сами или с компания. Това ми дава огромно самочувствие (напълно реално), че аз имам огромен избор, за разлика от тази “новата”. По мои наблюдения от десет срещи на три не идва никой. Не знам как ще бъде при теб, но приеми, че и това ще ти се случва.
Заведи я в много приятно местенце - барче или кафене, и разговаряй, разговаряй, разговаряй. За всичко на света: за живота, за родителите, за училището, началниците (подчинените). Като правило е достатъчно да й задаваш насочващи въпроси.
Жените са големи любителки на тема “говорене без край”, така че просто й задавай подходящи въпроси и слушай, от време на време кимай, прави й някакви коментари, за да е видно, че взимаш участие в разговора. По-просто от това няма!
Ако независимо от усилията ти, разговора върви трудно - тогава започни да говориш (спомни си същите тези въпроси), от време на време вмъквай вицове, смешни истории.На този етап задължително използвай настройване към нейната поза, жестове, мимика и дишане. Но ги въвеждай едно по едно, а не наведнъж в рамките на 30 секунди.
Често момичетата (особено по-младите) на първата или втората среща започват да ти говорят за техния приятел. Слушай, усмихвай се, казвай Да - Да, но не проявявай никакво безпокойство. Теб не трябва да те вълнуват никакви нейни приятели, мъже, любовници. В края на краищата тя е сега с теб, а не с тях. А значи ти за нея в настоящия момент си по-интересен, отколкото всички останали. Ето и от това се възползвай!
Когато почувстваш, че вече трябва да се разделите, го направи незабавно.Когато усетиш, че тя е онемяла от щастието да е с теб, то действай според ситуацията. Възможно е вече да я заведеш във вас и да правите секс. Но ти трябва да си твърдо уверен, че на нея това й се иска, иначе може да развалиш всичко. Ако не си 100% уверен, по - добре я закарай до тях или излезте някъде сред природата за няколко минути.
Ето тук можеш да я хванеш за ръката и така да стигнете до колата или спирката на метрото. Но бъди внимателен с целувките - засега все още ситуацията е много деликатна. Не бързай, когато това не е нужно. Бъди спокоен. Като цяло - действай съгласно обстоятелствата - иначе защо имаш глава на раменете?

Няма коментари: